Garageverkoop

25 maart

09:00 tot 16:00 uur

9255 Buggenhout-Opstal-Briel-Opdorp

Schrijf je nu in! Download het inschrijvingsformulier hiernaast 

CD&V, ACV, KWB, Pasar en FEMMA Buggenhout-centrum organiseren samen en met de steun van het huis-aan-huisblad ’t Middelpunt een

Achtste Grote Garageverkoop in Briel, Buggenhout-centrum, Opdorp en Opstal op zaterdag 25 maart 2023 tussen 09.00 en 16.00 uur

Bedoeling is dat deelnemers verspreid over de hele gemeente hun garage of oprit omtoveren tot een leuke verkoopruimte. Jong en oud kunnen gaan snuisteren tussen de talrijke tweedehandsgoederen. 
Voor kooplustigen is dit een unieke kans om iets leuks op de kop te tikken tegen een zacht prijsje.

Op deze manier verkleinen we de afvalberg en werken we samen aan een beter milieu!

Alle inwoners van Buggenhout kunnen aan deze verkoop deelnemen, ze mogen echter geen handelaar zijn.

Wie voorwerpen te koop wil aanbieden dient zich op voorhand in te schrijven via het inschrijvingsformulier en door het inschrijvingsgeld vóór 19 maart 2023 te storten op rekeningnummer BE06 0680 5116 7022 van CD&V Buggenhout.

Wie lid is van een Buggenhoutse  vereniging betaalt €7,-  anderen betalen €12,- inschrijvingsgeld. 
Het gestorte inschrijvingsgeld wordt integraal aan dagcentrum  Eindelijk , vzw Avalon, het  MFC  Capelderij en Blijdorp Buggenhout geschonken.

In ruil hiervoor worden naam, adres en welke spullen te koop worden aangeboden vermeld in een catalogus die voor alle geïnteresseerden beschikbaar zal zijn op het vertrekpunt ( Dagcentrum Eindelijk).

Iedere deelnemer ontvangt één affiche die hij/zij op voorhand zichtbaar kan ophangen zodat voorbijgangers kunnen zien dat hij/zij meedoet met de garageverkoop. Ook ontvangt hij/zij een aantal ballonnen waarmee hij/zij op de dag zelf zijn/haar garage of oprit kan versieren. Zo is elke deelnemer goed zichtbaar in het straatbeeld.

De catalogus met alle deelnemende verkopers en een kaartje van Buggenhout zal via deze website, via mail naar alle deelnemers en in het vertrekpunt verspreid worden.

Het vertrekpunt is: Dagcentrum Eindelijk, Klaverveld 1  in Buggenhout-centrum

Veel succes aan kopers en verkopers!
Namens de organisatoren.